Hvem er din behandler
Kari behandler

Baggrund

​Mit navn er Kari Vendelbo, jeg er uddannet Fysiurgisk Massageterapeut og Idrætsmassør ved Skolen for Kropsbehandling i Lyngby og har derudover en sundhedsfaglig tilgang hvor jeg er eksamineret i bl.a. fysiologi, anatomi, patalogi, sports- og massageterapi. Jeg er medlem af brancheforeningen for Fysiurgisk Massage (BFM) og er Registreret Alternativ Behandler (RAB), som Sundhedsstyrelsen fører kontrol med via brancheforeningen.

Jeg deltager løbende i diverse kurser og efteruddannelser, da jeg har stor interesse i at tilegne mig ny viden indenfor området, hvilket også understøtter Sundhedsstyrelsens krav til RAB-behandlere om efteruddannelse.

Jeg har været ansat i det private erhvervsliv i mere end 20 år, hvilket har givet mig en solid ballast ift. at kunne forstå og “se” det enkelte menneske, der hvor det er.

Mål og vision

​Mit mål som massør er at behandle og afhjælpe dine fysiske udfordringer og at give dig den bedste oplevelse af fysisk velvære og overskud.

Jeg har en holistisk tilgang til behandlingen af alle klienter; med fokus på det enkelte menneske og gennem professionel behandling med fysiurgisk massage søges afhjælpning af ubalancer, smerter og ubehag.

Jeg har speciel interesse i de stressrelaterede udfordringer, som mange møder og lever med i én ofte meget hektisk hverdag, hvor arbejde og familieliv skal gå op i en højere enhed. Stress sætter sine spor i kroppen; ofte som muskelspændinger med deraf følgende ubalancer i resten af bevægeapparatet, organer og psyke. I den fysiurgiske massagebehandling vil dine udfordringer blive behandlet; du vil få ro og øget velvære i kroppen der virker afstressende.​