RAB

Hvad er en RAB-behandler?

En RAB-behandler (Registreret Alternativ Behandler) er en alternativ behandler, som har en sundhedsmæssig uddannelse med både teori og praksis på sammenlagt minimum 660 undervisningslektioner, heraf minimum 250 lektioner i det primære fagområde (behandlingsform f.eks. massage). Derudover skal behandleren opfylde nogle minimumskrav til klinisk praksis.

RAB-behandleren er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed som RAB-godkendt. RAB er en beskyttet titel der er din garanti for kvalitet og sikkerhed for at du er i sikre og kompetente hænder når du modtager behandling.

En RAB-behandler er medlem af en brancheorganisation, som Styrelsen for Patientsikkerhed har godkendt til at registrere alternative behandlere efter RAB-ordningen.

For at kunne opretholde en RAB-godkendelse skal behandleren efteruddanne sig med minimum 48 timer/lektioner over en 3 års periode. Efteruddannelsen skal godkendes af brancheforeningen.

Jeg er uddannet Fysiurgisk Massageterapeut og Idrætsmassør med 660 timer fra Skolen for Kropsbehandling i Lyngby og RAB registreret. Derudover er jeg medlem af Brancheforeningen for Fysiurgisk Massage (BFM). Udover at skulle opfylde en del etiske regler, er jeg via brancheforeningen dækket af en forsikring mod hændelige uheld. En forsikring jeg aldrig har haft brug for, men som dog kan give dig en tryghed.

​Alt i alt din garanti for at du er i sikre og kompetente hænder når du modtager massage hos TTT Fysiurgisk Massage.